Kenneltoiminta

Ylikylän Erä Ry osallistuu kenneltoimintaan sekä järjestämällä kokeita että osallistumalla Nurmeksen koiranäyttelyn järjestelyihin. Jäseninämme on useita aktiivisia koiraharrastajia ja kasvattajia. Seura on myös Pohjois-Karjalan kennelpiirin jäsenyhdistys. Kennelpiirin sivuille pääset https://www.pohjois-karjalankennelpiiri.fi/

Ylikylän Erä on luovuttanut 11.11.2023 alueita Motoajo Oy:n järjestämään ajokokeeseen. Alueina toimivat Kelovaara/Soppi ja Männikkölä. Varalla Ruukinniitty. Annetaan koirille työrauha.

Ylikylän Erä on luovuttanut 4.11.2023 alueita Lipinlahden Metsästys Ry:n järjestämään ajokokeeseen. Alueina toimivat Kelovaara. Annetaan koirille työrauha.

Ylikylän Erä on luovuttanut 21.10.2023 alueita Lipinlahden Metsästys Ry:n järjestämään ajokokeeseen. Alueina toimivat Männikkölä. Annetaan koirille työrauha.

Ylikylän Erä Ry ja Kynsiniemen Erä Ry järjestävät yhdessä perinteisen Ylä-Karjalan mestaruushaukut kokeet seuran majalla 30.9.2023. Kokeen ylituomarina toimii Mika Pöyhönen.

Ylikylän Erä on luovuttanut 11.09.2023 ja 17.09.2023 alueita Lipinlahden Metsästys Ry:n järjestämään ajokokeeseen. Alueina toimivat Männikkölä, Rahkonen ja varalla Kivivaara. Annetaan koirille työrauha.

Ylikylän Erä Ry ja Kynsiniemen Erä Ry järjestivät yhdessä hirvenhaukkukokeen, jossa miteltiin Ylä-Karjalan mestaruudesta. Kokeen ylituomarina toimi Mika Pöyhönen.