Metsästysmaja

Mökki sijaitsee Nurmeksessa Ylikylällä, Hoikkalammen rannalla. Tässä karttalinkki.

Mökki on kooltaan 97 neliömetriä ja makuupaikkoja on 12 henkilölle. Mökin varustukseen kuuluu sähköliesi, mikro, tv, jääkaappi sekä sekä petivaatteet liinavaatteita lukuunottamatta. 

Majalla on vapaassa käytössä oleva langaton verkko. Verkon nimen ja salasanan löydät majalta television vierestä olevasta infopaperista. Lisäohjeita saa tarvittaessa sihteeriltä.

Vesivessaa ei ole mutta huusseja on kaksin kappalein. Toinen mökin pihassa ja toinen saunalla. Huussit on vasta uusittu ja siistit.

Ruoan laittoon mökiltä löytyy perustarpeet. Varustukseen kuuluu sähköhella ja -uuni. Lisäksi on myös puuhella ja -uuni sekä takka. Pöytätilaa löytyy sen verran, että isompikin seurue mahtuu vaivatta ruokailemaan yhtä aikaa. Juokseva vesi tulee kesäisin sisälle, mutta se ei ole juotavaa. Pihapiirissä on myös kota, jossa voi sitten illan hämärtyessä paistella makkaroita, häiritsemättä niitä jotka ovat jo menneet nukkumaan.

Sauna on tilava ja kiuas on iso. Saunan lämmittämiseen on hyvä varata hiukan aikaa koska se ei ole "heti valmis" mallia. Saunassa on erillinen tilava pukuhuone. Pukuhuoneessa mahtuu helposti pari henkilöä myös majoittumaan. Terassilta on hyvät näkymät lammelle.

Lisäksi on vielä savusauna lammelta laskevan puron varressa. Se on savusaunaksi yllättävän vanha, joten toivoisimme, että sitä ei kukaan polttaisi tulevaisuudessakaan. 

Hinnat

Jäsenet

Maksussa käytettävä viitenumero 10003

50 € / vuorokausi

Vieraat

Maksussa käytettävä viitenumero 10016

100 € / vuorokausi

yli 10 henkilöä

Maksussa käytettävä viitenumero 10029

150 € / vuorokausi

Maksu suoritetaan seuran tilille FI5652990140037630 ja viitenumero kenttään tulee laittaa yllä oleva viitenumero.


VarauskalenteriOta yhteyttä:

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.